Romantisch weekend arrangement

15 februari 2021 Peter Mullenberg

Romantisch weekend arrangement

Aankomst op vrijdagmiddag en vertrek op zondagochtend na een heerlijk ontbijt.
Uw vrijdagavond begint met een romantisch 3 gangen diner voor twee, in de sfeervolle ambiance van ons restaurant Petit Bonheur. Het diner bestaat uit een 3-gangen keuze menu.
Na zaterdagochtend te hebben uitgeslapen serveren wij u heerlijk ontbijt, waarna u het gezellige centrum van Maastricht, met een ongekend aanbod van winkels, kunt verkennen.
De zaterdagavond is gereserveerd voor een diner in restaurant Petit Bonheur of Restaurant Laus waar u een heerlijk 3-gangen keuze menu wordt geserveerd excl.drank.
Op zondagmorgen is er een ontbijt, met verse gebakken croissants, diverse soorten brood, beleg, koffie, thee, verse jus d’orange, yoghurt, vers fruit en een gekookt eitje. Tijdens dit ontbijt kunt u dan nog even rustig nagenieten van een heerlijk weekend in Maastricht.
Samengevat bestaat dit arrangement uit:

• 2 overnachtingen in hotel Au Quartier inclusief uitgebreid ontbijt
• 3-gangen keuzemenu bij restaurant Petit Bonheur
• 3-gangen keuzemenu bij restaurant Laus

De prijs van dit arrangement is € 242,50 per persoon op basis van twee overnachtingen, ontbijt en twee diners. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden. Het bijboeken van een extra overnachting op donderdag of zondag is mogelijk voor € 62,50 p.p. per nacht incl. ontbijt.

Contact

Privacy | AVG
We gebruiken de door u opgegeven persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en bewaren we ze niet langer dan nodig.

Hotel Au Quartier
Kapoenstraat 32
6211 KW Maastricht
T: 0031(0) 43 325 8088
info@auquartier.nl

Openingstijden receptie: 7:30 uur tot 23:00 uur

Graag verwijzen wij u naar centrumparkeren Maastricht voor parkeer mogelijkheden bij ons in de buurt of neem contact op voor advies.

Van vrijdag 17:00 uur tot zondag 19:00 uur hebben wij eigen parkeergelegenheid (neem contact op voor informatie).

Contact